HoofdnieuwsPolitie

63-jarige maaltijdbezorger mishandeld op de Bolder in Drachten

Loading...

Drachten- Donderdagmiddag is een maaltijdbezorger mishandeld op de Bolder. De 63-jarige maaltijdbezorger moest rond 12:30 uur eten bezorgen op de Steven. Na de bestelling te hebben afgeleverd werd de maaltijdbezorger ingehaald door een grijze bestelbus en blokkeerde de maaltijdbezorger.

De bestuurder van de grijze bestelbus trok de auto van de maaltijdbezorger open en trapte en sloeg de maaltijd meerdere keren tegen het hoofd. De maaltijdbezorger bleef maar klappen krijgen omdat hij geen kant op kon. De bestuurder van de grijze bestelbus bleef maar slaan en riep continu dat hij de maaltijd bezorger dood zou slaan.

De maaltijdbezorger bleef op de toeter drukken in de hoop dat iemand hem zou helpen. Toen de man stopte met slaan en schoppen is de maaltijdbezorger direct weg gereden en heeft de politie gealarmeerd. De politie heeft de bestuurder aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De 63-jarige bezorger raakte gewond aan zijn gezicht, arm, hand en gebit. Aanleiding van het incident is op dit moment nog onbekend. De politie doet onderzoek naar de mishandeling.

Loading...
mm
Fotograaf Drachten en omstreken

    Comments are closed.

    0 %
    error: Content is protected !!