HoofdnieuwsPolitie

Aanhouding drugsdealers leidt tot sluiting drugspand op de Wielenwalen in Drachten

Loading...

Drachten- Op 8 augustus 2021 heeft de politie een 21 jarige man afkomstig uit Den Haag, na een korte achtervolging, aangehouden.Bij zijn aanhouding werd een vuurwapen, 72 gram cocaïne en 19 gram heroïne aangetroffen. Van deze verdachte was bekend dat hij al voor langere tijd verantwoordelijk was voor de handel in harddrugs in Drachten. Hierbij werd onder andere gedeald vanuit een woning in Drachten. Deze verdachte zit nog vast en zal nog voor de rechter moeten verschijnen.

Op 29 oktober 2021 heeft de politie een 30-jarige man, ook afkomstig uit Den Haag, aangehouden ter zake handel in harddrugs. Tijdens de aanhouding werd er 66 gram cocaïne aangetroffen en 20 gram heroïne. Deze verdachte zit ook in bewaring, in afwachting van de rechtszaak. Hij verhandelde drugs onder andere vanuit een woning aan de Wielewalen.
Sluiting drugspand
De woning aan de Wielenwalen werd daarom op 5 januari 2022 op last van Burgemeester Rijpstra van de gemeente Smallingerland gesloten. De deur van deze woning is daarom voorzien van deze poster. De sluiting van drugspanden moet drugscriminaliteit tegengaan en de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving vergroten.

Loading...
mm
Fotograaf Drachten en omstreken

    Comments are closed.

    0 %
    error: Content is protected !!