Bestuurder uit de gemeente Achtkarspelen komt om het leven bij ongeval in Surhuisterveen; Twee kinderen zwaargewond

mm

Surhuisterveen – Aan de Blauwhuisterweg in Surhuisterveen heeft op dinsdag 22 augustus rond 14:30 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden waarbij twee voertuigen betrokken waren. Meerdere personen raakten ernstig gewond. De 35-jarige bestuurder uit Achtkarspelen is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

De 35-jarige man uit Achtkaspelen kwam met zijn auto in botsing met een auto uit tegenovergestelde richting. In dit voertuig zaten vier personen: een man, een vrouw en twee minderjarige kinderen uit de gemeente Achtkarspelen. De bestuurder van dit voertuig is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De overige betrokkenen zijn zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Onderzoek naar toedracht
Specialisten van de politie doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. Op de plek van het ongeval is een sporenonderzoek geweest. Daarnaast wordt technisch onderzoek verricht aan de voertuigen. We spreken ook met de direct betrokkenen en eventuele getuigen. Het kan zijn dat iemand meer informatie heeft over de toedracht van het ongeval en dat u dat nog niet met de politie heeft gedeeld. We vragen u dan contact op te nemen met de politie via 0900-8844. U kunt ook het tipformulier onderaan deze pagina gebruiken.

Meest gelezen