Hoofdnieuws Ongevallen

Update: Ernstig verkeersongeval in Gorredijk; één persoon overleden

Gorredijk- Omstreeks 15.05 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op Het Kiemke in Gorredijk.Hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gekomen. Ook is het Mobiel Medisch Team uit Groningen ter plaatse. Het betreft een ongeval waarbij een taxi en een personen auto zijn betrokken. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend.

Bij het ongeval zijn twee slachtoffers betrokken, waarvan één persoon lichtgewond is geraakt. Een 57-jarige man uit de Gemeente Heerenveen is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De man gaat mee naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Het tweede slachtoffer, een 56-jarige vrouw uit Lippenhuizen, is in zorgelijke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De politie (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update:
De politie liet rond 18.30 uur weten dat de persoon die zwaargewond is overgebracht naar het ziekenhuis, aan haar verwondingen is overleden. Het slachtoffer betreft een 56-jarige vrouw uit Lippenhuizen.

Over de fotograaf

mm

Henk Stoelwinder

Fotograaf Gorredijk en omstreken

Over de fotograaf

mm

Raymon Roersma

Fotograaf Drachten en Omstreken

error: Content is protected !!