Drachten- Rients Plantinga (38) uit Drachten wordt sinds woensdag 9 september 2020 vermist.Ondanks diverse zoekacties in Drachten en Beetsterzwaag door vrijwilligers, speurhonden en droneteams is hij nog niet gevonden. Vlak voor zijn verdwijning heeft hij een aantal artikelen gekocht bij de Action aan het Moleneind. Het meest kenmerkende artikel betreft de shopper tas ( herfsteditie) van de Action ( zie foto’s ).

Laatste mobiel signaal

Het laatste signaal van zijn mobiel werd op de namiddag van 9 september door de politie opgepikt door de gsm-mast aan de Sportlaan in Drachten.

Verloren Ipad

In de nacht van 3 september op 4 september is Rients zijn iPad kwijtgeraakt op de route van de Kade richting de Torenstraat in Drachten. Deze iPad bevat mogelijk belangrijke aanwijzingen die
kunnen helpen bij zijn opsporing. De iPad is kort na het verlies nog online geweest, vermoedelijk is deze door iemand gevonden. Het gaat om een iPad 128GB in de kleur space grey.

Er staan veel persoonlijke foto- en video-opnamen van Rients op de iPad. De familie zou hierover ontzettend graag beschikken en vraagt de vinder om zich z.s.m. te melden bij de politie.

Mocht je in de omgeving van de Kade/Torenstraat iets vinden wat te maken kan hebben met de verdwijning, of heb je informatie die kan helpen om Rients te vinden, neem dan contact op met de politie op 0800- 6070.

 

 

 

 

Over de fotograaf

mm

srfotografie

Fotograaf Drachten en omstreken

error: Content is protected !!