Branden Hoofdnieuws

Liveblog jaarwisseling 2017-2018

01:00Gorredijk- De brandweer heeft op de Hofplein/Compagnonsstraat een buitenbrand geblust op verzoek van de politie.

00:32

Drachten- Zondagavond rond 00.32 uur heeft de brandweer een buitenbrand geblust op de Koperslagerstraat.

00:29

Gorredijk- Omstreeks 00.29 uur werd de brandweer van Gorredijk gealarmeerd voor een Pac (particuliere alarmcentrale) alarmering op de Hoofdstraat.

Eenmaal ter plaatse bleek het om een loos alarm te gaan. Een mistalarminstallatie was hier door onbekende oorzaak afgegaan en had een rookmelder geactiveerd.

21:20 uur

Drachten- Zondagavond omstreeks 21.20 uur moest de brandweer uitrukken voor een buitenbrand op de Zwaluwstraat en de Wildzang.

Beide branden werden op verzoek van de politie geblust door de brandweer. Door de hevige rookontwikkeling die vrij kwam bij de brand, werd door omwonenden de brandweer gealarmeerd. Omstanders waren niet blij dat het vuur geblust werd, daarom werd ook de politie gealarmeerd om aanwezig te zijn.

17:30 uur

Drachten- De brandweer en de politie zijn omstreeks 17.30 uur gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Buitenstvallaat.

Op het terrein van de scouting was een kampvuur gemaakt. Toen de politie ter plaatse kwam, waren de vlammen wel 2 a 3 meter hoog. De brand is op verzoek van de politie geblust door de brandweer.

 

15:03 uur

Ureterp- De brandweer van Ureterp werd gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Golle. De brandweer vond het niet nodig om de brand te blussen.

 

 

Over de fotograaf

mm

admin

error: Content is protected !!