Hoofdnieuws Politie

Meerdere inbraken in Drachten; wederom wijk De Wiken

Drachten- De afgelopen dagen hebben er meerdere inbraken plaatsgevonden in Drachten. Zo werd er wederom ingebroken in de wijk De Wiken.Op vrijdag 29 december tussen 11.00 uur en 13.30 uur is er gepoogd in te breken in een garage op de Zuiderdwarsvaart. Een dag later, zaterdag 30 december, werd er nogmaals geprobeerd in te breken in een woning. Beide keren konden de inbreker(s) niet binnenkomen.

Op zaterdag 30 december zijn de inbreker(s) wel naar binnen gegaan in een woning op de Postlaan. Wat er als buit is weggenomen, is niet bekend. De eigenaar heeft aangifte gedaan bij de politie.

De Wiken
Tussen zaterdag 30 december en dinsdag 2 januari is er ingebroken in een woning op de Bloemkamp. De inbreker(s) zijn binnengekomen via de achterzijde. Als buit werd er onder andere een laptop en een televisie meegenomen.

In de avond van dinsdag 2 januari was het wederom raak. Ook dit keer zijn de inbreker(s) binnengekomen via de achterzijde. De inbreker(s) hebben bij deze inbraak veel schade gemaakt (zie foto). Als buit werden er sieraden, een tablet en geld weggenomen.

Over de fotograaf

mm

Politie

error: Content is protected !!