Drachten- De afgelopen dagen zijn er meerdere winkeldieven aangehouden in Drachten.Dinsdag omstreeks 18.30 uur zijn een 33 -jarige man uit Ter Apel en 18- jarige man uit Drachten aangehouden na winkeldiefstallen op de J.G. van Blomstraat en twee winkeldiefstallen op de Noorderbuurt. De mannen hadden kledingstukken van Ajax en geuren en shampoo gestolen. Bij de winkel op de J.G. van Blomstraat werden ze betrapt door een alerte winkelier. Hij bleef de mannen volgen zodat de politie ze aan kon houden. De winkeldieven waren nog in het bezit van de buit. De mannen zijn aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex te Leeuwarden.

Woensdag omstreeks 17:00 uur is een 39 jarige vrouw uit Wijnjewoude aangehouden voor meerdere winkeldiefstallen. Zij had uit winkels op de Noorderbuurt, Noordkade en de Zuiderbuurt meerdere kledingstukken gestolen. Ook zei  had de gestolen spullen nog bij zich.

Donderdag omstreeks 16.20 uur is op de Noorderbuurt een 29- jarige Marokkaanse man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden voor meerdere winkeldiefstallen. Hij had op de Noorderbuurt en de Noordkade kleding gestolen uit diverse winkels. Op de Noorderbuurt is hij betrapt door een alerte winkelmedewerkster waarna hij door de politie kon worden aangehouden. Ook deze man is in het arrestantencomplex te Leeuwarden in verzekering gegaan voor verhoor en onderzoek. Alle verdachten krijgen ontzeggingen voor de benadeelde winkels.

Over de fotograaf

mm

Archieffoto Srfotografie

error: Content is protected !!