Hoofdnieuws

Nieuw initiatief Stichting Bescherm-ons in Friesland

Drachten-Stichting Bescherm-Ons staat voor het kosteloos bestrijden van terreur bij stalking en grooming .Het terreur dat plaats vindt, wordt in vele gevallen gemeld bij de politie. Na de aangifte moet het eerst in behandeling genomen worden en vaak is er te weinig bewijsmateriaal en moet dit eerst verzameld worden. Dit betekent niet direct een oplossing voor het terreur dat u ongewenst ondergaat . Stichting Bescherm-ons werkt nauw samen met de politie en kan daardoor snel handelen.

Stichting Bescherm-Ons nemen uitgebreid de tijd om uw verhaal te beluisteren. Het is voor Stichting Bescherm-Ons van belang, dat de mensen die bij ons komen zich serieus genomen voelen en niet langer tegen een muur aan lopen. Na het beluisteren van uw verhaal maken wij direct een plan van aanpak, zodat we bewijsmateriaal kunnen verzamelen en zo snel mogelijk het terreur dat u ondervind kosteloos te laten stoppen.

Wij zijn een stichting die gefinancierd wordt door donaties/ giften en de diverse sociaal media pagina’s zoals Facebook, YouTube en Instagram waar wij updates geven over onze vorderingen in dossiers. Wij gaan de confrontatie na het verzamelen van bewijs volledig filmen en laten stap voor stap zien aan u hoe doeltreffend deze aanpak kan zijn.

Kijk voor meer informatie op Stichting Bescherm-Ons

 

Over de fotograaf

mm

srfotografie

Fotograaf Drachten en omstreken

error: Content is protected !!