Drachten- In verband met een aantal onwel wordingen en overlastmeldingen zijn er de afgelopen maanden verschillende onderzoeken door de politie gedaan. Op 1 mei 2017 werd een 34 jarige man, zonder vast woon of verblijfplaats, aangehouden die GHB verkocht. Bij deze verdachte werden 11 xtc pillen, 15 zakjes speed, een zakje MDMA kristallen en GHB in beslaggenomen. Na onderzoek en verhoren werd deze verdachte weer in vrijheid gesteld.

Op 2 juni 2017 werd tijdens een actie gericht op de handel in harddrugs, dezelfde verdachte wederom aangehouden, hij verkocht op dat moment harddrugs aan een minderjarige jongen (15 jaar).

Bij deze verdachte werden meerdere soorten harddrugs aangetroffen en in beslaggenomen, namelijk; 8 zakjes speed, 19 xtc pillen, meerdere flesjes met vermoedelijk GHB en softdrugs. Inmiddels zijn er binnen dit onderzoek meerdere verdachten gehoord. De rechter-commissaris besloot afgelopen woensdag om de hoofdverdachte in ieder geval voor 14 dagen in bewaring te stelllen. Het onderzoek is op dit moment nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Over de fotograaf

mm

Politie

error: Content is protected !!