Politie bezorgt uitbehandelde Kai (6) een onvergetelijke dag

mm

DRACHTEN – De politie heeft woensdag voor de ongeneeslijke zieke Kai een speciale dag georganiseerd.

De 6-jarige Kai uit Wijnjewoude leidt aan de ziekte leukemie en heeft na ruim twee jaar van behandelingen te horen gekregen dat hij is uitbehandeld en zijn leven niet lang meer zal duren.

Kai had nog een wens, om eens op het politiebureau te kijken….

Basisteam Politie Oost-Fryslân heeft daarom met de afdelingen DSI (Dienst Speciale Interventies), Dienst Luchtvaart (politiehelikopter), politiepaarden, hondengeleiders, motorrijders, bikers en de IBT-docenten een dag voor Kai georganiseerd.

Om 09:00 uur werd Kai met zijn ouders en broer thuis opgehaald met twee politieauto’s die werden begeleid door twee motorrijders om naar het politiebureau aan het Moleneind te gaan voor een rondleiding.

Daarna verhuisde iedereen richting de meldkamer aan het Noorderend. Daar stonden drie mannen van de DSI, de politiepaarden, hondengeleiders en de politiehelikopter hem op te wachten.

Na een vlucht met de politiehelikopter boven zijn huis in Wijnjewoude keerde de politiehelikopter weer terug naar de meldkamer en stond er een kijkje op de schietbaan en een IBT-les op het programma.

De familie heeft toestemming gegeven voor het maken van de foto’s het plaatsen van het item.
mm

Ruben Oosterman

Fotograaf Drachten en Omstreken
Meest gelezen