Waskemeer- Omstreeks 19.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de Compagnonsweg in Waskemeer.Er werd meteen groot alarm geslagen. Er kwamen vier ambulances, meerdere politie-eenheden, meerdere brandweerlieden, de duikers uit Leeuwarden en de traumahelikopter uit Eelde ter plaatse.

In totaal zaten er zes personen in het voertuig. Een 9-jarige jongen uit Leeuwarden, een 19-jarig meisje uit Haulerwijk, een 19-jarige Groninger, een 40-jarige man uit Leeuwarden en een 16-jarige jongen en een 32-jarige vrouw uit Drachten. Hiervan raakten vier personen gewond waarvan twee personen er ernstig aan toe zijn. De politie meldt dat de toestand van de 9-jarige jongen uit Leeuwarden en het 19-jarige meisje uit Haulerwijk zorgelijk is.

De duikers zijn het water in geweest om zowel in en buiten het voertuig te zoeken. Toen de duikers arriveerden waren de personen al uit het voertuig gehaald door de oppervlakte redders van Jubbega. De verkeersongevallen analyse is ter plaatse en doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Hier is tot nu toe niks over bekend. Bent u getuige geweest van het ongeval, heeft u geholpen om de inzittenden uit het water te halen en heeft u nog niet met ons gesproken? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Over de fotograaf

mm

srfotografie

Fotograaf Drachten en omstreken

Over de fotograaf

mm

112Drachten

Fotograaf: Drachten en omstreken.

error: Content is protected !!