Drachten- Sinds donderdagochtend rond 07.00 uur is Sake Bosch vermist. Hij is weggelopen uit het ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten.De politie is gelijk een grootschalige zoekactie gestart naar de vermiste Sake Bosch. Zo werd ook vrijdag de gehele dag gezocht naar de vermiste man. Deze man is op 27 september al eens eerder weggelopen uit een inrichting in Drachtstercompagnie. Toen werd de man enkele dagen later aangetroffen op het Zaailand in Drachten.

Politiehelikopter 
Toen de man op 27 september uit een inrichting was ontsnapt, werd er ook gelijk een grootschalige zoekactie gehouden. Ook toen werd de politiehelikopter ingeschakeld om te assisteren vanuit de lucht. De bedoeling was om ook vandaag de politiehelikopter mee te laten zoeken. Doordat het erg mistig was in het Noorden van het land, kon de helikopter niet meewerken aan de zoekactie. De politiehelikopter zal, mits de mist is weggetrokken, zaterdag een zoekactie houden rondom Drachten.

Verward persoon
De politie spreekt hier over een verwarde man die bij het aantreffen ook een verwarde indruk zal achterlaten. De politie adviseert dan ook om bij het aantreffen gelijk 112 te bellen. Er gaan ook geruchten rond dat deze persoon mogelijk is gesignaleerd in Heerenveen. De politie heeft dit nog niet bevestigd. In het artikel wat eerder is geplaatst, ziet u het signalement van de persoon.

update 23 december

Vandaag helaas het trieste bericht ontvangen dat het levenloze lichaam van de vermiste man uit Drachten is aangetroffen. De politie wilt iedereen bedanken  voor het meezoeken, meedenken en delen van het bericht.

Over de fotograaf

mm

srfotografie

Fotograaf Drachten en omstreken

error: Content is protected !!