Video: Auto rijdt over terras en ramt pand Domino’s Pizza; Drie verdachten aangehouden in Twijzel

mm

Drachten- Een automobilist heeft zondagochtend rond 06:00 uur een terras en een pand geramd.

Medewerkers van een restaurant waren nog aan het nazitten, toen ze ineens een harde klap hoorden. Toen ze gingen kijken bleek een auto met meerdere inzittenden over een terras en tegen een voorgevel gereden te zijn. De bestuurder reed vrij hard op de kade volgens omstanders toen het mis ging.

Na het ongeval gingen de daders er vandoor over de Noorderdwarsvaart richting de Stationsweg. Op het Noord ging het wederom mis en vloog de auto rechtdoor op de rotonde en botste vervolgens tegen een hekwerk aan. Via het Noord zijn de daders gevlucht over de N369 richting Twijzel.

Door het spoor van brokstukken door Drachten richting Twijzel kon de politie op De PiterpĂ´lle in Twijzel een 19-jarige man uit Leeuwarden, een 20-jarige man uit Burgum en een 19-jarige man uit Zoetermeer aanhouden. De drie verdachten zijn ingesloten en worden in de loop van de dag gehoord.

Onderzoek

De verkeers ongevallen analyse van de politie is een groot onderzoek gestart op de Kade en vervolgens heeft de politie de volledige route in beeld gebracht die de vluchtauto heeft afgelegd.

mm

srfotografie

Fotograaf Drachten en omstreken
mm

Raymon Roersma

Fotograaf Drachten en Omstreken
error: Content is protected !!