Hoofdnieuws Politie

Waarschuwing! Man laat abonnementen afsluiten voor geld

Drachten- De afgelopen tijd heeft de politie meerdere meldingen en aangiften binnengekregen.In verschillende horecazaken in Drachten zijn de afgelopen periode meerdere mensen benaderd door een man om geld te verdienen door telefoonabonnementen af te sluiten. Deze slachtoffers zijn benaderd met een slinks verhaal.

Een aantal mensen zijn op het voorstel van de man ingegaan en hebben elders in Nederland telefoonabonnementen afgesloten waarbij ook een telefoon is geleverd. De telefoon is na het afsluiten van het abonnement door de man meegenomen. De slachtoffers zitten hierdoor nu vast aan een duur telefoonabonnement en zonder telefoon met alle kosten van dien. De man krijgen zij niet meer te spreken en is met de noorderzon verdwenen met de dure nieuwe telefoons.

Wees daarom gewaarschuwd! Sluit nooit telefoonabonnementen af voor iemand anders die je totaal niet kent en voorkom dat ook jij de dupe gaat worden van de praktijken van deze man. Wordt je toch benaderd door deze man met een soortgelijk verhaal? Spreek dan het personeel van de horecazaak aan en zorg dat de politie in kennis wordt gesteld.

Over de fotograaf

mm

Archief Foto 112drachten

error: Content is protected !!